Ministrul Cuc, în inspecție pe șantierul autostrăzii Turda-Sebeș

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat, joi, pe şantierul Autostrăzii Sebeş – Turda, pe cele două loturi aflate încă în construcţie, 1 ş Sebeş şi Aiud, pentru a vedea exact cum se mobilizează antreprenorii în „punctele critice”, menţionând că progresul fizic este de 77%, r 64%. „Aşa cum am promis.

„Constructorii trebuie să știe că dacă am zis că vin periodic pe șantier, așa fac!. “Se lucrează intens pe șantierele Autostrăzii SEBEȘ – TURDA”. Cum am promis tuturor, astăzi am revenit pe Loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda unde constructorii sunt mobilizați, și așa și trebuie să fie, cu sau fără prezența mea pe șantier.

Mâine voi fi tot aici pe şantier împreună cu cei doi antreprenori pentru a verifica cum se mobilizează în punctele ”critice” astfel încât lucrările să fie finalizate la termenele asumate.

Astfel, pe Lotul 1, la pasarele de cale ferată este nevoie de relocarea utilităţilor pentru a face acea supra-traversare, dar mai sunt și câteva structuri unde trebuie executate lucrări pentru a putea conecta autostrada în totalitate. Vreau să văd că se lucrează în aceste puncte, astfel încât să putem da în circulaţie până la sfârşitul acestui an, lotul. Stadiul fizic al lucrărilor este de 77% pentru lotul 1 și 67% pentru lotul 2.

Eu îi îndemn pe constructori, indiferent de origine, să investească banii în lucrări de calitate şi nu doar în materiale de promovare și care să nu reflecte realitatea, vis a vis de lucrările pe care le execută.

România nu este o ţară în care fiecare face ce vrea, din punctul de vedere al constructorilor privind calitatea lucrărilor. Cât timp sunt Ministrul Transporturilor mă asigur că lucrările se fac cu respectarea termenelor şi a standardelor de calitate. Cine nu respectă aceste lucruri trebuie să își asume toate consecințele!”, a transmis Cuc.

C.P.

Articole din aceeasi categorie