Mii de mușcate și begonii produse în sera floricolă din campusul USAMV

Specialiștii de la Disciplina de Floricultură a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca au produs în sera floricolă din campus circa 4.000 de plante floricole – begonia anuală în șase variante de culoare, precum și mușcate semicurgătoare în trei variante de culoare, respectiv mușcate clasice în 11 variante de culoare.

Acestea vor fi puse în vânzare începând de luni, 11 aprilie, la sera din campusul USAMV Cluj-Napoca, deschisă de luni până vineri, între orele 8:00 – 14:00. În preajma Sărbătorilor Pascale vor intra la vânzare și răsaduri de legume produse la sera legumicolă din campusul universității.

De asemeni, Stațiunea de Cercetare Horticolă (SCH) a universității a scos deja la vânzare primele răsaduri din această primăvară – salată verde, gulie albă și roșie, varză chinezească. Conform celor anunțate de reprezentanții universității, alte zeci de mii de răsaduri de flori și legume sunt pregătite la SCH și vor intra la vânzare, în circa 10 zile, în magazinul stațiunii din Cartierul Gheorgheni.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut