Masă pentru Doi (din linia întâi!)

Platforma mobilă de cazinou online și pariuri sportive BETANO anunță demararea proiectului „Masă pentru Doi” – o inițiativă de susținere a sectoarelor din România care au resimțit în mod direct și imediat efectele crizei pandemice: sănătate și HoReCa. În perioada 17 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, BETANO se angajează să ofere personalului medical din linia întâi 15.000 de mese calde, cu ajutorul Asociației CSR Nest.

„Prin intermediul proiectului, BETANO își arată recunoștința față de eforturile cadrelor medicale, oferindu-le mese calde inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă, când acestea au nevoie de mai multă susținere ca oricând. Astfel, timp de 30 de zile, BETANO susține 15 restaurante prin asigurarea a 15.000 de meniuri calde către cinci spitale din București, Cluj, Timișoara și Craiova. Sectorul HoReCa este foarte afectat de criza COVID-19, atât prin prisma măsurilor guvernamentale, cât și a comportamentului de consum.

Restaurantele care vor beneficia de sprijinul BETANO sunt afaceri de familie sau sunt deținute de mici antreprenori români, foarte vulnerabile în contextul pandemic, cu o reputație bună în rândul consumatorilor, la care comunitățile sunt dornice să se întoarcă” – precizează inițiatorii proiectului.

Conform acestora, spitalele incluse în proiect sunt: Spitalul Clinic de Urgență „Sf Ioan” București; Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București; Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova; Spitalul Clinic Județean Cluj; Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

Campania „Masă pentru Doi” continuă seria demersurilor prin care BETANO sprijină lupta împotriva COVID-19, serie deschisă în primăvară printr-o donație de 100.000 de euro către Crucea Roșie Română, pentru achiziționarea de echipamente urgente și necesare pentru spitalele din România.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut