Locul II pentru studenții UBB, la o competiție internațională de studii de caz în management

Echipa Universității Babeș-Bolyai a câștigat locul II în divizie la proba de 24 de ore a competiției de studii de caz în management (International Case Competition), desfășurată, în perioada 28 aprilie – 4 mai, la Maastricht University, din Olanda.

Competiția a constat ăn două probe de 3 ore, respectiv o probă majoră de 24 de ore, de rezolvare a unor studii de caz, acesta din urmă având ponderea cea mai mare în rezultatul final al competiției.

„Echipa clujeană, alcătuită din reprezentanții Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB – Barabási Tamás (Informatică economică, anul 2), Jakó Zsolt (Management, anul 2), Kelemen Kincső (Informatică economică, anul 3), respectiv Pádár Zsuzsanna (Finanțe și bănci, anul 3), coordonați de prof. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Györfy Lehel-Zoltán, și lect. univ. dr. Rácz Béla-Gergely – a avut o evoluție din ce în ce mai bună pe parcursul competiției, clasându-se pe locurile 4, respectiv 3 în grupă, în cadrul probelor scurte, în final ajungând pe un excelent loc 2 al grupei în cadrul probei de 24 de ore” – a anunțat, luni, UBB.

Competiția, la care au participat 16 echipe studențești din întreaga lume, a fost câștigată de echipa Queen’s University, locul II al finalei fiind ocupat de echipa University of Florida, iar locul III, de Hong Kong University of Science and Technology.

  1. T.

Articole din aceeasi categorie