Licitație caritabilă

Artiști consacrați au donat din lucrările lor sau chiar au creat câte o operă de artă unică special pentru Licitația caritabilă „O lume cu ușile deschise”, organizată de Fundația Inovații Sociale Regina Maria, în cadrul Galei „Din inimă pentru viitor”, ediția aniversară de 10 ani.

Licitația are ca obiectiv strângerea sumei necesare achiziționării unui ecograf performant care va investiga peste 6.000 de pacienți fără venituri sau cu venituri foarte mici. Printre donatori se regăsesc: Ștefan Câlția, Sorin Ilfoveanu, Horațiu Mălăele, Milița Petrașcu, Horea Paștina, Marin Gherasim, Ion Iancuț, Gheorghe Dican, Felix Aftene, Florin Petrachi, Dumitru Macovei, Decebal Dițulescu, Ion Anghel, Dana și Stephan Maitec, Omid Ghannadi, Bogdan Lascar, Mihai Popescu, Marie Nouvelle, Alin Gălățescu & Aleha Toncea, Ana Andronic, Bogdana Daradici, informează AGERPRES.

În cadrul Galei vor fi scoase la licitație 10 uși transformate de artiștii plastici în opere de artă, ce vor putea decora elegant o cameră, o grădină sau un foaier de birouri și nu numai. Pe lângă acestea, vor mai fi scoase la licitație o poartă de palat indian donată de Exotique și peste 20 de opere ale unor artiști plastici renumiți.

Artiștii care participă la acest demers caritabil pot fi vizualizați pe site-ul Fundației, iar operele care vor fi scoase la licitație vor fi disponibile pentru vizualizare și oferte pre-licitație începând cu 1 septembrie, pe website-ul și aplicația www.vikart.ro.

Licitația caritabilă va avea loc în seara Galei „Din inimă pentru viitor”, în 16 septembrie. Evenimentul se va desfășura în sală, la Flavours in the Garden / Clubul Diplomatic, dar și online, pe aplicația Vikart sau pe site-ul www.vikart.ro și va fi transmisă live pe site-ul și pe aplicația Vikart, precum și pe paginile de Facebook ale Fundației Inovații Sociale Regina Maria, Medichub Media și Casa de Licitații Vikart.

Gala „Din Inimă pentru Viitor” reprezintă evenimentul principal al anului pentru strângerea de fonduri, cu ajutorul căruia Fundația reușește să își continue activitatea și totodată, unește într-un cadru plăcut și plin de emoție lumea medicală și de business, lansând un apel la umanitate și implicare. Companii de renume și-au anunțat deja suportul devenind sponsori ai Galei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut