La Iclod s-a deschis Orăşelul Copiilor

Primarul comunei Iclod, Emil Pârţoc, aduce bucurii copiilor, amenajând, în premieră, orăşelul lor în preajma sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou.

Dacă multe orașe, în aceste vremuri ale pandemiei, au renunţat la astfel de iniţiative, edilii Iclodului au inițait orăşele ale copiilor în nu mai puţin de trei localităţi: în centrul de comună, la Fundătura şi Orman. La Iclod a fost aleasă locaţia „La promenada” de pe Valea Alunişului, la Fundătura – în curtea Căminului cultural, iar în satul Orman, pe terenul de joacă al copiilor, din centrul localităţii. Peste tot eroi de poveşti, Moşul cu sacul plin de cadouri, animalele îndrăgite. Nu lipsesc sania trasă de reni, omul de zăpadă sau căsuţa cu poveşti. Seara, toate figurinele expuse sunt iluminate multicolor, spre satisfacţia şi bucuria copiilor, care zi de zi se fotografiază cu aceste personaje ale poveştilor lecturate. Alături de copii trăiesc aceste momente de bucurie şi părinţii lor. Atmosfera Crăciunului se simte şi în preajma Primăriei, unde gospodarii  comunei au amenajat un brad împodobit.

Primăria Iclod pregăteşte şi alte surprize plăcute preşcolarilor şi elevilor de pe raza comunei. Aşa cum se obişnuieşte la fiecare sfârşit de an, toţi copiii beneficiază de cadouri de Crăciun, însă în acest an, din cauza restricţiilor cauzate de Covid-19, este imposibil să-i aduni pe toţi  într-un loc. Totuşi, edilii iclozeni caută o soluţie adecvată distribuirii pachetelor cu cadouri de sărbători.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut