Ioan Ovidiu Sabău șochează după umilința cu CFR din Gruia: ”Cei din conducere să se gândească la un alt antrenor!”

Antrenorul Universității Cluj a fost extrem de supărat după înfrângerea echipei sale în Gruia în Derby de Cluj. Ioan Ovidiu Sabău a vorbit chiar despre plecarea sa de pe banca tehnică a ”Șepcilor roșii”!

„E foarte greu de vorbit după un asemenea meci. Acum suntem acolo unde ne este locul, dar nu sunt supărat pe jucători, eu am făcut alegerile pentru acest joc. Ne-am dorit să facem un meci bun, dar am fost dominaţi la toate capitolele. Am fost dominaţi fizic, tactic, în duelurile 1 contra 1. Cei de la CFR s-au motivat mult mai mult decât noi, au putut mult mai mult.

Mă simt principalul vinovat şi le propun celor din conducere să se gândească la o altă persoană pentru postul de antrenor. Jucătorii cred că au nevoie de altceva. O să discut cu cei din conducere, dar n-ar fi rău dacă s-ar gândi şi la o altă variantă.

Unii dintre jucători sunt în continuare timizi, mai au nevoie să crească. Le doresc o vacanţă plăcută. Au calitate, eu sunt cel responsabil de cum ne-am prezentat azi. Nu e doar de rezultat, aş fi spus asta şi dacă era altul rezultatul. E vorba de cum a arătat echipa”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meciul cu CFR

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut