Ioan Ovidiu Sabău: ”Cea mai urâtă seară din cariera mea de antrenor”

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău i-a criticat dur pe jucători după înfrângerea la scor, 0-5, din partida cu FC U Craiova, afirmând că aceștia au fost de nerecunoscut. ”Un meci care nu trebuie uitat”, a spus Sabău.

„De nerecunoscut! Am avut două jocuri foarte bune, iar azi de nerecunoscut. Am întâlnit un adversar cu forță, dar nu poți să te prezenți atât de slab. Trebuie să facem o analiză și să vedem unde am greșit.

Așa la cald, e greu să fac o analiză pentru că, în primul rând, nu am avut curaj să jucăm. Astăzi, efectiv, slabi, un meci care trebuie analizat foarte atent. Un meci pe care nu trebuie să îl uităm. Nu avem agresivitate la fundașii centrali, ei nu au avut atacanți rapizi. Am acceptat ca atacantul să finalizeze lejer, fără să se pună presiune.

Eu am în continuare o impresie bună despre ei, i-am văzut supărați. Ca să ieșim din această situație, trebuie să analizăm acest joc. Trebuie să fim foarte concentrați și să pregătim următorul joc, cel cu Mioveni.

Cred că cei de la Craiova sunt peste noi, din punct de vedere valoric, dar noi putem compensa printr-o pregătire foarte bună, prin disciplină. Am încredere că nu vom retrograda.

Nu ai voie să permiți unui adversar să joace cu o asemenea lejeritate. Nu ai agresivitate, ambiție, acel orgoliu pe care trebuie să îl ai. Trebuie să recunoaștem, am fost slabi astăzi, Craiova a fost mai bună. Este cea mai urâtă seară din cariera de antrenor, așa este.

Trebuie să ne pregătim bine, psihic și mental. Nu asta este echipa pe care o cunosc. Am arătat altfel, de nerecunoscut, mi-e foarte greu să fac o analiză la cald”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei de la Craiova.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut