Încep înscrierile pentru a VIII-a ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) organizează Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială – ediția a VIII-a, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale.

Evenimentul de anul acesta, care va avea loc în 15 martie, la Ateneul Român, și va fi găzduit de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială, va aduce în lumina reflectoarelor asistenții sociali sau personalitățile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii pe care îi deservesc în timpul uneia dintre cele mai obositoare și incerte perioade din istoria recentă, perioada pandemică 2020-2021. Fiecare sucursală teritorială a CNASR va putea să nominalizeze un asistent social sau o personalitate locală care a avut o contribuție remarcabilă în perioada pandemică 2020-2021. Se acceptă o singură nominalizare pe sucursală. Fiecare nominalizare va fi însoțită de un memoriu justificativ care să conțină dovezi emblematice în acest sens. Sunt acceptate la jurizare doar acele nominalizări care demonstrează caracterul remarcabil al activităților celui nominalizat.

Premiile care vor fi acordate în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VIII-a, 2022 sunt: Asistentul social al perioadei 2020 – 2021; Asistenți sociali ai perioadei 2020 – 2021; Personalități care s-au remarcat în perioada 2020-2021.

„Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenții sociali o perioadă plină de provocări. În această perioadă au fost foarte multe exemple din munca asistenților sociali care au demonstrat cât de importantă este această profesie. Oricât de dificile au fost circumstanțele, asistenții sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situații deosebite. Asistenții sociali au arătat mai mult ca niciodată că sunt rezilienți și dedicați muncii lor. Pentru aceste fapte asistenții sociali merită toată recunoștința umană, dar mai ales profesională!” – spun organizatorii Galei

Andra va fi invitatul special al Galei cu un recital extraordinar pentru seara de decernare a premiilor.

Informații suplimentare: pe email, la adresa cnasr@cnasr.ro, sau pe www.cnasr.ro.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut