Încă o mașină mistuită de flăcări

Pompierii clujeni au intervenit luni seara cu o autospecială pentru a stinge flăcările care cuprinseseră o autoutilitară ce se deplasa pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj Napoca.

„În momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului cabina autoutilitarei și o parte din bena încărcată cu marfă erau cuprinse de flăcări. Intervenția promptă a pompierilor lichidat cu rapiditate focarele incendiului și au limitat extinderea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite” – a anunțat ISU Cluj.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment. Cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autovehiculului.

Un caz similar a fost înregistrat luni dimineața, pe E81, între localitățile Mihăești și Topa Mică.

***

În cursul zilei de luni și al nopții de luni spre marți, pompierii au acționat, la nivel național, pentru gestionarea a 1.398 situații de urgență. Potrivit IGSU, 1.158 persoane au primit asistență medicală de urgență, cele mai multe solicitări fiind gestionate în zona București-Ilfov (275 cazuri), urmată de județele Timiș (53 cazuri) și Cluj (50 cazuri). În afara acestor situații, salvatorii au acționat pentru stingerea a 61 de incendii, 5 intervenții de descarcerare, precum și în alte 182 de misiuni, precum deblocare de persoane și animale, distrugere de muniție neexplodată și alte tipuri de intervenții destinate protecției comunităților.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut