Încă o duminică fierbinte pentru pompierii clujeni

Autospecială distrusă de flăcări, la Aghireș Fabrici

O autospecială a intervenit duminică pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o autoutilitară pe raza localității Aghireș Fabrici, în jurul orei 16:40.

„Autoutilitara se afla în mers, când șoferul a observat că iese fum din zona compartimentului motor și a oprit autovehiculul pe marginea drumului. În momentul în care a deschis capota, flăcările au luat amploare și au reușit să cuprindă întreaga autoutilitară, înainte de sosirea pompierilor” – a anunțat ISU Cluj.

Pompierii au acționat timp de 20 de minute pentru stingerea flăcărilor, însă autoutilitara a fost distrusă în totalitate. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

Din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice la compartimentul motor.

Incendiu la un depozit de baloți de paie din Frata

Duminică seara, pompierii clujeni au acționat mai bine de două ore pentru a stinge flăcările care au cuprins un grajd și depozit de baloți de paie, în localitatea Oaș, comuna Frata.

Două autospeciale pentru stins incendii, din Mociu și Cluj-Napoca, au acționat începând cu ora 19:00, pentru a stinge toate focarele care au cuprins cca 30 de baloți de paie. Nu au fost persoane sau animale rănite ca urmare a acestui eveniment.

Din cercetările preliminare, cel mai probabil incendiul a pornit de la o neglijență privind fumatul – a anunțat ISU Cluj.

Intervenție pentru stingerea unor deșeuri pe b-dul Muncii, din Cluj-Napoca

Tot duminică seara, în jurul orei 19:40, pompierii au intervenit cu o autospecială pentru stingerea mai multor deșeuri ce ardea pe bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca, Pompierii au acționat timp de o oră pentru a stinge focarele care au cuprins cca 500 kg de deșeuri. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie