Grup de Suport pentru Părinți, la Biblioteca Județeană „Octavian Goga”

A fi părinte e un lucru minunat, dar deloc ușor. Pornind de la această realitate, Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, din Cluj-Napoca, vine în sprijinul celor interesați, invitându-i să participe la Grupul de Suport pentru Părinți.

La acest grup, participanții vor avea ocazia: să împărtășească bucuriile și reușitele lor, ca părinți, să fie ascultați și înțeleși în dificultățile pe care le întâmpină, păstrându-și, astfel, propriul echilibru; să împărtășească cum au depășit anumite obstacole și să îi ajute și pe alții; să cunoască părinți care au trecut prin aceleași situații și se simt la fel ca ei; să afle lucruri noi și să primească recomandări de la un specialist.

Grupul este facilitat de Brîndușa Milășan, mămică a doi copii, psiholog și trainer de parenting certificat de Aware Parenting Institute și Hand in Hand Parenting. Prezentarea are la bază abordarea Hand in Hand Parenting.

Evenimentul, care va avea loc luni, 18 aprilie, între orele 18:00 – 20:00, la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” (Calea Dorobanților nr. 104), Secția de artă, etajul 5 est, este gratuit și deschis publicului, dar locurile sunt limitate. Cei interesați se pot înregistra, pentru a-și rezerva locul, completând formularul disponibil pe pagina de Facebook a Bibliotecii.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut