Ghibstock X

Ghibstock, festivalul din curtea școlii, va avea, anul acesta, în perioada 17-18 mai, „cea mai mare ediție de până acum” – anunță organizatorii, elevi ai Liceului „Onisifor Ghibu”, din Cluj-Napoca.

„Mai multe nume ca în oricare alt an: The Kryptonite Sparks, Dj Shiver, Cred ca sunt Extraterestru, Argatu & Moș Martin, dar și mulți alții, vor face curtea școlii să vibreze. Muzica bună va fi pretutindeni (…). Când vor face o pauză la dansat, participanții vor putea explora incinta festivalului, pentru a descoperi zecile de surprize și activități care le vor reaminti de copilărie” – promit organizatorii.

Potrivit acestora, cu fondurile strânse în acest an, voluntarii asociației „BLANĂ!” vor implementa două proiecte caritabile. Tabăra Ghibstock va ajuta 25 de copii din satele de lângă Cluj. În cele 5 zile cu activități de educație nonformală, aceștia vor fi încurajați să aibă mai multă încredere în ei și în cei din jur și, „cel mai important, li se va demonstra că școala e mai mult decât ceea ce pare”. ”Comunitatea” este un proiect în satul copiilor, care va fi conceput și implementat de la zero.

Abonamentele se pot găsi la ambasadorii festivalului sau online (www.ghibstock.ro), la prețul de 25 lei. Biletele vor putea fi achiziționate și la intrare.

Articole din aceeasi categorie