Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a IX-a

Colegiul Național al Asistenților Sociali a dat startul înscrierilor pentru cea de-a IX-a ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, eveniment devenit de tradiție în mediul social din România.

Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, Gala – care va avea loc în 21 martie, pe scena Ateneului Român -, este evenimentul în care asistenți sociali din întreaga țară, autorități, jurnaliști, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social, pentru a transmite un mesaj cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare. Evenimentul de anul acesta va fi moderat de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială.

Premiile care vor fi acordate în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, ediția a IX-a, 2023, sunt:

I. Premiul asistentul social al anului 2022;

II. Categoria asistenți sociali ai anului 2022: 1. Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului; 2. Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției și promovării drepturilor persoanelor cu dizabilități; 3. Premiul pentru asistentul social din domeniul servicii medicale și de sănătate; 4. Premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanelor private de libertate; 5. Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției persoanelor vârstnice și îngrijirii la domiciliu; 6. Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare; 7. Premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infecției HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale; 8. Premiul pentru asistentul social din mediul rural; 9. Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării, promovării și respectării diversității; 10. Premiul pentru asistentul social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina;

III. Categoria personalități care susțin asistența socială: 1. Premiul pentru jurnalism; 2. Premiul politicianul care a susținut și a promovat asistența socială în anul 2022; 3. Premiul instituția anului; 4. Premiul personalitatea anului 2022 în promovarea educației și formării în asistență socială; 5. Premiul de excelență pentru promovarea profesiei liberale de asistent social; 6. Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale; 7. Premiul pentru cea mai activă sucursală teritorială CNASR.

Înscrierile, respectiv nominalizările se pot face până în 10 februarie. Regulamentul Galei și formularul de înregistrare pot fi descărcate de pe site-ul gala.cnasr.ro.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut