Fundația „Inima Copilului” aduce bucurii copiilor și vârstnicilor

În ajunul sărbătorilor de Crăciun peste tot au loc acțiuni caritabile organizate de diferite biserici și fundații umanitare. Așa se întâmplă și la Fundația „Inima Copilului” (președinte, Tiberiu Sânpetrean) din Cluj-Napoca, unde zi de zi găsim forfotă mare, angajații fundației și voluntarii pregătesc pachetele cu haine, încălțăminte și jucării pentru  copiii proveniți din familii nevoiașe.

Zilele trecute, în organizarea fundației, la Centrul Cultural Urban (Cazino) din parcul clujean a avut loc o frumoasă serbare, unde în prim  plan s-a aflat  Moșul  cu tolba plină de cadouri. Nu mai  puțin de 75 de copii ai  caselor de tip familial  din oraș s-au bucurat de gestul uman al fundației, deosebit de receptivă la nevoile celor mici. În cadrul acțiunii „Cadoul de Crăciun” au fost distribuite ajutoare constând în haine și vârstnicilor din cartierele Mănăștur și Mărăști, fiind vizitați și pacienții unităților spitalicești din  Cluj-Napoca. În aceste acțiuni caritabile sunt implicați și voluntarii din cadrul Facultății de Asistență Socială a UBB, aflați mereu în sprijinul Fundației „Inima Copilului”, care recent au distribuit rechizite școlare și cărți elevilor din comuna Florești.

Aria acțiunilor caritabile ale fundației clujene se întinde și dincolo de hotarele județului nostru. Zilele trecute, de exemplu, au fost distribuite cadouri de Crăciun locuitorilor comunei Moftinu Mare din județul Satu Mare și din localitatea harghiteană Gălăuțaș. Iată ce înseamnă bunătatea și iubirea lui Dumnezeu față de noi toți, iar exemplul fundației clujene este elocvent în această privință.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut