Finanțare de 400.000 de lei pentru proiecte de terapie emoțională și intervenții psihosociale

MOL România și Fundația Pentru Comunitate anunță începerea înscrierilor pentru concursul de proiecte din cadrul celei de-a 13-a ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor, destinat organizațiilor nonguvernamentale care derulează proiecte de terapie emoțională și intervenții psihosociale pentru copiii cu nevoi speciale sau cu boli cronice.

Fondul alocat acestei ediții este de 400.000 de lei, iar finanțarea maximă care poate fi obținută de un ONG pentru un proiect care urmează să fie implementat în perioada decembrie 2021 – august 2022 este de 25.000 de lei. Înscrierea aplicațiilor se poate face online, site-ul Fundației Pentru Comunitate (www.pentrucomunitate.ro), până la data de 24 octombrie, inclusiv.

De la lansare și până în prezent, prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor au fost alocate fonduri în valoare de 4.042.000 lei pentru derularea a 227 de proiecte de terapie prin artă și terapie emoțională, incluzând peste 12.800 de beneficiari în activitățile lor, prin intermediul ONG-urilor.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut