E.ON Energie: Campanie națională de informare pe tema liberalizării pieței de energie

E.ON Energie România a anunțat, miercuri, lansarea campaniei “ABC-ul liberalizării”, prin care își propune să-i informeze pe toți cei interesați asupra celor mai importante aspecte legate de alegerea unei oferte concurențiale de electricitate sau gaze naturale.

„Întrebările primite în ultima perioadă de companie de la clienți arată că, în pofida demersurilor de informare făcute până în prezent, persistă încă nelămuriri privind schimbările aduse de liberalizarea pieței de energie” – spun reprezentanții companiei.

Potrivit acestora, obiectivul campaniei este să răspundă „pe înțelesul tuturor” la întrebările concrete pe care le pun consumatorii despre ce înseamnă liberalizarea pieței de energie, cum să aleagă o ofertă potrivită, la ce să fie atenți atunci când aleg o ofertă și ce se întâmplă dacă nu aleg o ofertă în piața liberă.

Campania se va derula pe o perioadă de două luni, prin intermediul mass-media și al canalelor digitale. Totodată, pe website-ul eon.ro este dezvoltată o secțiune specială unde consumatorii pot regăsi răspunsuri la cele mai importante întrebări privind acest proces.

De la începutul anului 2021, prețurile la energia electrică sunt determinate de evoluția pieței, nemaifiind stabilite de către autorități. În cazul gazelor naturale, liberalizarea pieței a avut loc la 1 iulie 2020.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut