Donație CERT Transilvania pentru Policlinica fără plată din Cluj-Napoca

CERT Transilvania a dotat Policlinica fără plată din Cluj-Napoca cu un ecograf Doppler color, acesta fiind primul proiect al asociației, din 2022.

„Acum câteva luni ne-am propus să donăm policlinicii un ecograf Doppler color, esențial în diagnosticare și tratament, iar acum, cu sprijinul partenerilor noștri tradiționali Terapia A Sun Pharma Company și Betfair Romania Development , dar și al donatorilor persoane fizice, dorința noastră s-a materializat sub forma modelului HS40 de la Samsung, cu multiple sonde și funcționalități” – a anunțat CERT Transilvania, pe pagina sa de Facebook.

De ce a fost aleasă tocmai Policlinica fără plată? „Pentru că pacienții săi sunt persoane fără adăpost, fără venituri, fără asigurare medicală, șomeri, pensionari, persoane cu dizabilități și alte categorii de persoane defavorizate. Pentru că medicii oferă consultații, tratamente sau fac investigațiile necesare fără a fi remunerați pentru actul medical. Pentru că un astfel de aparat ultra-performant poate face diferența între viață și moarte pentru mulți dintre cei care nu au acces la serviciile medicale de specialitate” – precizează reprezentanții asociației, mulțumind, totodată, Terapia A Sun Pharma Company, Betfair Romania Development și tuturor celor care au crezut în demersul lor.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut