Din lumea oamenilor și a necuvântătoarelor

Finalul săptămânii prilejuiește întâlnirea cu personaje dintre cele mai interesante la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca – elefănțelul curios, care parcurge un drum inițiatic către cunoaștere și frumoasa Aurora, din pădurea adormită.

„A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”

*sâmbătă, 4 martie*ora 1

Prin curiozitatea lui nemărginită și întrebările adresate, elefănțelul protagonista tulbură liniștea din junglă. Este alungat și de aici începe un șir nesfârșit de aventuri pentru el.

Un spectacol după R. Kipling, în regia lui Koblicska Kálmán.

Distribuția: Balogh Dorottya, Giriti Réka, Patka Ildikó, Péter Izolda, Pünkösti Laura, Csortán Márton, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani, anunță organizatorii.

O poveste despre destin, prietenie și iubire

*duminică, 5 martie*orele 11 și 12.30

Cel de-al doilea spectacol pe care Teatrul de Păpuși Puck ni-l propune în acest sfârșit de săptămână este „Frumoasa din pădurea adormită”, după Charles Perrault, scenariul și regia semnate de Gabriel Apostol.

Într-o nouă viziune regizorală, ne întoarcem la un basm îndrăgit al literaturii clasice universale, care spune povestea luptei despre bine și rău, aducând teme precum destinul, prietenia și iubirea.

Interpretează: Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Laura Corpodean, Ionuț Constantinescu, Robert Trifan, Iulian Lungu, Călin Mureșan, Angelica Pamfilie, Andra Ștefan și Adina Ungur.

Scenografie Andra Ștefan, ilustrație muzicală Dan Bălan.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

„Vasilache și Marioara în jurul lumii”

*marți, 7 martie*ora 17

Săptămâna următoare debutează la Teatrul Puck cu spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, o readucere la rampa scenică a teatrului de bâlci, scenariul, regia și ilustrația muzicală fiind semnate de Ionuț Constantinescu.

În distribuție, actorii Ramona Atănăsoaie, Ion Iurcu și Robert Trifan.

Scenografia – Andra Ștefan, sculptura – Florin Marin, pictura – Elena Ilaș.

Iulia GHIDIU

Foto Oana Pop

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut