Deşi nu a făcut asta de două ori, PSD vrea audierea comisarului european

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că este atributul premierului să facă o propunere pentru comisarul european din partea României, dar acest candidat nu va ajunge în Parlamentul European până nu va fi audiat în Legislativul de la Bucureşti, deşi PSD-ul, din care face parte şi Ciolacu, a propus doi comisari fără ca aceştia să fie validaţi de parlament.
„Este atributul premierului să facă propunerea de comisar european, ne punem de acord cu Bruxelles-ul şi vedem care procedură este mai urgentă. Sub nicio formă în Parlamentul European candidatul pentru comisar al României nu o să meargă până când nu va fi audiat în Parlamentul României în plen, în comisiile reunite de afaceri europene, lucru care înseamnă că vom respecta legile. Parlamentarii PSD vor face Opoziţie. (…) Haideţi să vedem cine vine, care este propunerea de comisar, dacă ne va convinge comisarul, vom trece”, a afirmat Ciolacu, la Parlament.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Deşi nu a făcut asta de două ori, PSD vrea audierea comisarului european

  1. Iancu de Huedin

    Oare cum se explică faptul că atunci când PSD-ul a propus candidaţi pentru comisarul european, respectarea legii nici măcar nu a fost menţionată? Hm! Anglofonii ar spune ”double standard”…