Deputatul Steluța Cătăniciu îi cere demisia ministrului Tătaru

Deputatul umanist Steluța Cătăniciu solicită demisia ministrului Nelu Tătaru, pentru afirmația că România a ajuns „ciuma Europei”, în ceea ce privește infectările cu noul coronavirus. Totodată, Steluța Cătăniciu îi cere ministrului să nu arunce responsabilitatea pe umerii românilor și să își asume greșelile făcute în gestionarea epidemiei.

„Este declarația dumneavoastră, pe care ați făcut-o public și care în mod cert a stârnit îngrijorare în rândul populației. Într-o țară normală, pe care doar ați promis-o românilor în campanie electorală, după o astfel de declarație din partea dumneavoastră, ar fi urmat o demisie. De onoare!

Pentru ceea ce se întâmplă în aceste momente, în România, trebuie să vă asumați responsabilitatea, nu să dați vina pe români pentru că nu au respectat regulile. Nu încercați să găsiți vinovații în rândul românilor, domnule ministru, pentru că nu veți reuși.

Imediat după declanșarea pandemiei de COVID-19, oricât de greu le-ar fi fost, românii au stat în case, așa cum le-ați ordonat. Și-au falimentat afacerile pentru a-și proteja sănătatea și viața, au acceptat fără crâcnire toate regulile aberante pe care le-ați reglementat prin ordonanțe militare”, afirmă Steluța Cătăniciu.
Parlamentarul arată că tot ce se întâmplă acum este doar vina minitrului Tătaru.
„Ați refuzat testarea în masă pentru că ați gândit „șmecherește”, în scop electoral: la teste puține – infectați puțini, fără să vă gândiți la consecințe. Uitați că nu au fost corecte calculele dumneavoastră.
Ați refuzat bucureștenilor șansa de a fi testați gratuit de către primarul general, Gabriela Firea. Și asta tot din calcule politicianiste, într-o bătălie politică absurdă, dusă de partidul dumneavoastră pentru Primăria Generală, care, se pare, este mai presus de sănătatea bucureștenilor.
Ați eșuat în încercarea de a-i convinge pe români de gravitatea situației create de acest virus prin exemplele negative pe care dumneavoastră și PNL le-ați dat zi de zi, pas cu pas.
Acum, când sunteți depășit de situație, ne anunțați că am ajuns „ciuma Europei”.
Nu din vina noastră, domnule ministru, să știți! Asumați-vă acest lucru și prezentați-vă demisia!”, afirmă deputatul umanist Steluța Cătăniciu.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Deputatul Steluța Cătăniciu îi cere demisia ministrului Tătaru

  1. ovi

    Iar ai scos nasul coana dupa ce ai facut praf legile justitiei cu gasca lui Iordache si a udemeristului Arpad..Mai bine ascunde-te pe linga repetentul Tariceanu , mentorul tau.