„Cupa Rotary” la tenis de câmp pentru copiii gherleni

Rotary Club Gherla organizează în fiecare an tradiționalul turneu  de tenis de câmp destinat copiilor. Întrecerile desfășurate zilele trecute pe terenurile de la marginea parcului s-au aflat deja la cea de a 11-a ediție și s-au bucurat de mare succes.

Competiția a reunit peste 20 de tineri practicanți ai acestui frumos sport, susținuți de pe margine de numeroși părinți și bunici. Au fost întâlniri deosebit de disputate, meciurile fiind programate pe trei nivele de vârstă. La nivelul roșu, primul loc a fost ocupat de Rareș Filipaș; pe nivelul portocaliu, cel mai bun s-a dovedit Adorean Robert, o mare speranță a acestui sport în orașul de pe Someș, iar la nivelul verde a câștigat Andrei Neamț. Câștigătorii au fost felicitați de organizatori, cu toții plecând acasă cu diplome și cupe, dar și cu satisfacția și bucuria de a petrece câteva ore în aer liber, practicând sportul preferat. De fapt, acesta și este scopul acestei competiții, de a contribui la menținerea sănătății și dezvoltării fizice a copiilor.

În buna desfășurare a turneului, un mare merit au avut Rotary Club Gherla (președinte, Vasile Morar) și asociația ProVita, gazda întâlnirilor.

Sz.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut