Copiii Parohiei Şoimeni, la Festivalului de pricesne mariane

Câțiva copii ai Parohiei Șoimeni, Protopopiatul Cluj I, au paticipat la Festivalul de pricesne „Maică, pururea Fecioară”, ediția a X-a, organizat la Mănăstirea „Sfânta Maria” Rus, din Episcopia Sălajului.

La ediția din acest an au participat mai mulți soliști și grupuri de copii, care au provenit în mare parte din Episcopia Sălajului. Parohia Șoimeni a participat pentru prima dată, în acest an, sub îndrumarea noului pr. paroh Andrei Misaroș, reprezentând Protopopiatul Cluj I.

„Parohia noastră a participat cu un grup care a pregătit o priceasnă în cinstea Maicii Domnului. Am participat și cu trei soliști care au interpretat individual câte o priceasnă: Mureșan Daria (13 ani), Misaroș Daria (5 ani) și Misaroș David (3 ani).

Au fost premiați toți participanții, fiecare grup, dar și soliștii au primit o diplomă și o icoană cu Maica Domnului.

În drumul nostru spre festival am poposit și în Parohia Ciubanca, unde pr. Septimiu și credincioșii ne-au așteptat cu mare drag în mijlocul lor, încântându-le inimile cu pricesnele pregătite de ei pentru acest eveniment” – a relatat învățătoarea Andreea Misaroș.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Copiii Parohiei Şoimeni, la Festivalului de pricesne mariane

  1. Cristina Muresan

    Satul Soimeni avea nevoie de un astfel de preot paroh, copiii satului au nevoie de un astfel de indrumator. Felicitari tuturor, dar mai ales Preotului Andrei Misaros pentru dedicatia sa in a ne invata despre Dumnezeu si binefacerile lui, a ne face mai buni unii cu altii, si a ne ruga cu inima smerita!