Cazare, masă și asistență medicală pentru 10 refugiați ucrainieni, la Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj Napoca

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj Napoca oferă, pentru 10 refugiați ucrainieni, cazare în condiții deosebite, masă și asistență medicală de specialitate.

„Primim pe oricine, dar mai ales persoanele cu diverse patologii, care necesită tratamente sub supraveghere specializată. De asemenea, prin serviciul de îngrijiri medicale la domiciliu, putem fi de folos oricărui cetățean ucrainean cazat în Cluj-Napoca și în zonele limitrofe. Putem oferi consultații medicale, tratamente perfuzabile și orice medicamente necesare pe perioada șederii în România. Nu în ultimul rând, oferim cetățenilor din Ucraina, cazați în județul Cluj, posibilitatea accesării serviciilor stomatologice de urgență” – a anunțat directorul Centrului de Îngrijiri Paliative din Cluj-Napoca, pr. Bogdan Chiorean, adăugând că unul dintre colegii săi este vorbitor nativ de limbă ucraineană.

„În numele dragostei creștinești, toate serviciile vor fi gratuite și ne vom strădui ca șederea fraților noștri în România să fie ca un sejur!” – a precizat pr. Bogdan Chiorean.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut