Campanie ASCOR: „Dăruind vei dobândi”

Spiritualitatea ne poate ajuta să înfrumusețăm lumea și să o facem trăibilă. Pornind de la acest adevăr elaborat de Eric Emmanuel Schmitt, ASCOR Cluj a lansat campania „Dăruind vei dobândi”, care se desfășoară în perioada 4-18 decembrie.

Campania este „o invitație de a lua parte la bucuria autentică a unor copii aflați în nevoie”. Concret, cei dornici să se implice au posibilitatea de a trimite în dar unuia dintre copiii din lista ASCOR Cluj o cutie de dimensiunea celor de pantofi, în care să includă: un obiect de uz personal; un obiect educativ; câteva dulciuri (bucuria copiilor); o jucărie și/ sau un obiect practic (ex: căciulă, mănuși, șosete, ghetuțe etc). Recomandarea este ca obiectele perisabile, sticle cu lichide și alte lucruri care pot fi afectate de frig/îngheț să nu fie adăugate în cutie.

Cutia trebuie învelită cu hârtie de împachetat, apoi sigilată cu scotch. Pe capac trebuie pus un bilețel cu numele donatorului, cu vârsta și sexul copilului căruia îi este destinată cutia.

Pachetul poate fi predat sau lăsat în scorușul Bisericuței Studenților din Hașdeu (str. BP Hașdeu nr. 45), adică în holul de dinaintea stranei, la etaj.

Toți copiii din lista întocmită de ASCOR (disponibilă pe site-ul asociației www.ascorcluj.ro/) provin din medii defavorizate, lipsite de condițiile necesare unui trai decent. Din această listă, fiecare doritor este invitat să aleagă un copil pe care dorește să îl bucure și să scrie în dreptul lui un comentariu cu numele său.

Cei care nu sunt din Cluj-Napoca și doresc să ia parte la această campanie pot face donații în contul Asociației Studenților Creștini Ortodocși Cluj – RO67BTRLRONCRT0297146602.

Alte detalii despre desfășurarea campaniei sunt disponibile pe site-ul asociației.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut