Berarii dau burse

.

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție a anunţat că, în perioada 1 aprilie – 1 decembrie, derulează un nou program de burse de cercetare pe tema efectelor consumului moderat de bere, valoarea totală a burselor ajungând până la 150.000 de lei.

Programul se adresează studenților aflați în an terminal la specializările medicină, biologie, chimie, dar și la specializări conexe, precum nutriție, educație fizică sau științe sociale, masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi din centre de învățământ superior sau centre de cercetare din România. Ei pot alege ca tema și studiul derulat să reprezinte lucrarea de licență de finalizare a studiilor. În program se pot înscrie și cadre medicale cu specializările diabet, nutriție, boli metabolice și cardiologie, precum și cadre didactice din învățământul universitar și post-universitar, care își pot coordona studenții pentru realizarea unui astfel de studiu. Pentru a fi eligibili, studenții aplicanți vor trebui să apeleze la un coordonator de proiect dintr-o instituție de învățământ superior sau centru de cercetare din România, care să fie cel puțin asistent universitar sau cercetător științific. Aplicanții cadre medicale pot depune proiectul în nume propriu sau ca parte a unei echipe de medici, fără a fi necesar un coordonator de proiect.

Cei interesați pot solicita un formular de înscriere la adresa centru@beresanatatenutritie.ro sau îl pot descărca de pe pagina http://beresanatatenutritie.ro/burse-de-cercetare.aspx. Formularul trebuie depus pe email până în 1 decembrie.

Articole din aceeasi categorie

3 Responses to Berarii dau burse

  1. ab

    Caut o persoanå din domeniul medical / nutritie eligibilå in proiect…

  2. Aurel Bria

    Caut o persoanå din domeniul medical / nutritie eligibilå in proiect…

  3. Aurel Bria

    Foarte interesant….Berea artizanalå meritå cercetatå…