Balul Seniorilor la Gherla

În premieră în municipiul Gherla se organizează Balul Seniorilor, un eveniment lansat pentru locuitorii cu vârsta de peste 50 de ani. O inițiativă foarte bună, mai ales pentru pensionarii singuri, care nu au altă posibilitate de a socializa.

Manifestarea are loc duminică, 13 noiembrie, ora 14:00 la Grădina de vară din parcul mare, o  locație frumoasă și ospitalieră, reamenajată recent prin grija Cooperativei de consum Gherla, de care aparține unitatea. Acompaniamentul muzical este asigurat de o formație live, iar repertoriul grupului include piese muzicale specifice persoanelor de vârsta a treia, deci pe gustul participanților.

Oaspeților le sunt oferite și momente inedite, de Grupul Tradițional  al Zegrenilor din  Ceaba, grup folcloric de mare valoare, cunoscut și apreciat în tot județul Cluj prin evoluțiile de mare succes la diferite evenimente cultural-artistice. Desigur, din  program nu lipsește obișnuita tombolă și alte surprize oferite de gazde, dornice să creeze o atmosferă plăcută și reconfortantă mesenilor.

După cum ne-au declarat organizatorii, prin acest bal doresc să înființeze în municipiul Gherla Clubul pensionarilor (după modelul de la Cluj-Napoca), unde periodic seniorii orașului să se întâlnească pentru socializare. Nu întâmplător, față de Balul Seniorilor din acest weekend gherlenii manifestă un mare interes, e prima dată când în localitate are loc un astfel de eveniment.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut