Avancronică | FC U Craiova – U Cluj, un meci în care ambele echipe au nevoie disperată de puncte

FC U Craiova și U Cluj joacă, vineri, în etapa 24 a SuperLigii, un meci care se va desfășura fără spectatori, în urma deciziei luate de patronul gazdelor, Adrian Mititelu, după evenimentele din etapa trecută de la Sfîntu Gheorghe, în meciul cu Sepsi.

Oltenii sunt pe locul 12 în clasament, cu 24 de puncte, iar clujenii se situează două poziții mai jos, pe 14 (loc de baraj) cu 23 de puncte.

U Cluj a avut un început de an mai mult decât onorabil și cu evoluții bune în meciurile cu Rapid (0-0) și cu Voluntari (2-1), în condițiile în care Ioan Ovidiu Sabău se pare că a implementat cu succes noul sistem, de joc bazat pe 3 fundași centrali. ”Alb-negrii înscriu, în continuare destul de greu, iar în atacul clujenilor și-ar putea face loc și Thiam, revenit după o accidentare.

În ultimele 5 etape, ”șepcile-roșii” au înregistrat o victorie, 2 remize si 2 înfrângeri, marcând doar 3 goluri. De altfel, U Cluj, alături de Mioveni, este echipa cu cele mai puține goluri înscrise. Nici statistica din meciurile din deplasare nu este de partea trupei lui Ovidiu Sabău, care a câștigat doar o singură partidă în ultimele 11 deplasări.

De cealaltă parte, U Craiova 1948 este neînvinsă în ultimele 5 meciuri consecutive, reușind trei victorii și două remize. În meciurile de pe teren propriu, jucătorii lui Nicolo Napoli au înregistrat 4 victorii, 2 remize și 5 înfrângeri.

În fine, Nicolo Napoli este fără victorie în cele șase dueluri din Superliga României cu Ioan Ovidiu Sabău, palmaresul tehnicianului italian cuprinzând trei rezultate de egalitate şi trei înfrângeri.

Echipe probabile:

U Craiova 1948: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Vl. Achim, Albu – Baeten, J. Bauza, Bahassa – Chițu
U Cluj: Pl. Iliev – Ilie, G. Miron, Simion – Vlădoiu, Bic, Remacle, Oancea – Chipciu, Stoica, L. Fulop (Thiam)

Partida dintre FC U Craiova și U Cluj va începe la ora 20.00

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut