Arte și Bucate, la MET

Piese de îmbrăcăminte, bijuterii, mărțișoare, cosmetice naturale, genți, portmonee, rucsacuri, printuri de artă și originale, agende, produse textile etc., vor putea fi achiziționate, în perioada 24-26 februarie, de la Târgul Arte și Bucate, organizat de Handmade Transilvania, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

De asemeni, doritorii vor putea achiziționa și produse pregătite de USAMV – zacuscă, siropuri, saleuri, mezeluri, brânzeturi etc. O parte din produse se vor putea consuma la fața locului, contra cost, sub formă de mini platouri mixte, pâine cu zacuscă și cu gem, vin la pahar.

Târgul Arte și Bucate, care se va desfășura la sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21) este o ocazie de a sărbători împreună venirea primăverii, de a face cumpărături, de a gusta preparate românești, de a bea un pahar de vin și de a vă relaxa pentru câteva ore. Organizatorii au anunțat că pregătesc și ateliere creative pentru copii și adulți.

Programul Târgului: vineri, 24 februarie: 16:00 – 20:00; sâmbătă, 25 februarie: 10:00 – 18:00, duminică, 26 februarie: 10:00 – 18:00.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut