Apel CERT-Transilvania către cei care doresc să ofere sprijin refugiaților din Ucraina

La șase luni de la izbucnirea războiului din Ucraina, Asociația CERT-Transilvania continuă să ofere sprijin refugiaților, sprijin pentru care, la rândul său, asociația are nevoie, în continuare, de sprijinul cetățenilor.

„Sunt 6 luni de la izbucnirea războiului în Ucraina și 6 luni de când mame, surori și bunici și-au luat în grabă copiii, frații și nepoții și au căutat refugiu în țara noastră. Și tot 6 luni sunt și de când centrul de colectare donații Parking Primăverii 8, coordonat de Asociația CERT-Transilvania, le oferă refugiaților care au găsit adăpost în Cluj-Napoca și împrejurimi alimente, articole de igienă, produse de îngrijire și jucării pentru copii. Toate cele necesare pentru un trai cât de cât decent, donate de sute de oameni cu suflet mare, în fața cărora ne înclinăm cu respect și recunoștință. Din păcate războiul este departe de a se fi încheiat și aceste familii de refugiați au în continuare nevoie de sprijinul nostru pentru a rezista de la o zi la alta și pentru a-și hrăni copiii. De aceea, facem apel către toți cei care doresc să ajute cu donații în produse, să viziteze centrul Parking Primăverii 8 (Mănăștur, vis-a-vis de Școala «Ion Creangă», pe Aleea Peana), în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 18:00 și 20:00” – este apelul lansat de asociație.

Produsele care pot fi donate: legume, ceai, cafea (la pachete de 250 g), lapte UHT, cereale (inclusiv fulgi de ovăz), zahăr, făină albă, hrișcă decorticată, orez, pufuleți, covrigei (sărați), conserve de pește, supe, conserve de mâncare gătită, conserve de carne, legume la conservă (porumb, mazăre, ciuperci), pate (inclusiv vegetal), tocană de legume, dulceață; dulciuri pentru copii, mâncare pentru copii (piure, terci, lapte praf), scutece (doar mărimile 4,5,6 – ideal pants), șervețele umede copii, periuțe și paste de dinți copii, produse igienă copii; creme, periuțe și pastă de dinți adulți, gel de duș, șampon, săpun, absorbante, hârtie igienică, deodorant, creme, detergent vase, detergent haine.

Donații în bani pot fi făcute în contul RO36BTRL01301205109280XX, SWIFT: BTRLRO22, titular Asociația CERT-Transilvania, cu referința „centrul Primăverii”.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut