ALDE Cluj îl susține pe Călin Popescu-Tăriceanu să candideze la Președinția României

Organizaţia Judeţeană ALDE Cluj își declară susținerea pentru candidatura președintelui partidului Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale. Potrivit unui comunicat remis presei, delegaţia permanentă teritorială a ALDE Cluj, întrunită în data de 17.06.2019, a adoptat cu unanimitate de voturi Rezoluția de susținere a candidaturii președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu pentru funcția de președinte al României.

„Reprezentanții ALDE Cluj și-au exprimat dorința de a susține un viitor președinte capabil să îi unească pe români, un președinte cu adevărat european, care să facă față noilor provocări și presiuni internaționale și situației interne, din ce în ce mai inflamate.

ALDE Cluj consideră că România are nevoie de un președinte care să își cunoască și să își asume rolul constituțional de moderator, de apărător al intereselor, drepturilor și libertăților cetățenilor țării sale. Această persoană este Călin Popescu-Tăriceanu, președintele ALDE, căruia membrii ALDE Cluj i-au cerut să își anunțe cât mai repede intenția de a candida și să inițieze toate demersurile politice necesare pentru a beneficia de o susținere cât mai largă”, a anunțat ALDE Cluj.

Până acum, mai multe organizații județene ale ALDE au adoptat rezoluții prin care îi solicită preşedintelui partidului să candideze la alegerile prezidenţiale.

C.P.

Articole din aceeasi categorie