Adrian Oros după demisia din PNL: Azi, este una din cele mai negre zile pe care le-am trăit

Fostul vicepreședinte al PNL, Adrian Oros susține că decizia de a părăsi formațiunea liberală a fost una foarte grea și că a sperat până în ultima clipă că cei care au pus ghearele pe partid vor înceta să umilească liberalii și să distrugă partidul.

„Azi, este una din cele mai negre zile pe care le-am trăit. Am decis să îmi dau demisia din Partidul Național Liberal. A fost o decizie foarte grea, si am sperat pâna în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul.
Au confiscat în mod fraudulos PNL și au transformat cel mai onorabil partid românesc în cea mai izolată și nefrecventabilă formațiune politică din România.
Au călcat în picioare toată istoria și tradiția acestui partid istoric, dar și promisiunile făcute oamenilor care au votat o coaliție de dreapta cu speranța unei șanse reale pentru dezvoltarea României.
Au aruncat PNL si România, la picioarele Partidului Social Democrat”, a transmis Oros, precizând că va rămâne loial valorilor liberale, oamenilor care l-au votat și „alături de Ludovic Orban, singurul lider politic autentic liberal care are capacitatea de a construi.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut