Acțiune cu efective mărite, la Florești

Zeci de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru menținerea ordinii publice în Florești. Peste 80 de persoane au fost legitimate, iar patru dintre acestea au fost conduse la sediul unității. pentru audieri.

Acțiunea a avut loc în 10 aprilie și a fost coordonată de polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești. Au fost angrenați polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale. De asemeni, au participat jandarmi din Grupării de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca și polițiști locali. Totodată, au fost cooptați specialiști din cadrul Electrica SA, pentru efectuarea unor verificări în ceea ce privește racordarea la rețeaua electrică și consumul de energie electrică.

Potrivit IGPR, în cadrul acțiunii au fost legitimate 82 de persoane, iar patru bărbați, pe numele cărora erau emise mandate de aducere (fiind bănuiți de comiterea unor infracțiuni), au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri. În urma verificărilor efectuate pe linia verificării și respectării prevederilor legale referitoare la consumul de energie electrică, în opt situații s-a impus realizarea unor lucrări pentru deconectare/debranșare – informează IPJ Cluj. De asemeni – precizează sursa citată -, a fost constatată o infracțiune pe linia consumului fraudulos și a racordării neautorizate.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie