„Ziua Porţilor Deschise” la adăpostul de câini din Cluj

Clujenii sunt aşteptaţi miercuri, 14 august 2019, între orele 7.00 – 21.00, la ”Ziua Porților Deschise”, în incinta Centrului de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân Animale Abandonate, de pe strada Bobâlnei nr. 65. să adopte un animal. 

Evenimentul are ca scop informarea și educarea publicului cu privire la protecția animalelor, încurajarea voluntariatului în acest domeniu, precum și stimularea adopțiilor câinilor fără stăpân.

Vizitatorii vor putea interacționa cu cele 330 de animalele din adăpost și vor putea adopta căței. Pentru adopție, solicitanții trebuie să aibă asupra lor următoarele documente: cartea de identitate, adeverința de venit și actele de spațiu.

“Pentru a încuraja adopția de câini din centru, organizatorii vor oferi cadouri constând în hrană și accesorii pentru cățelul adoptat în ziua evenimentului. Totodată, vizitatorilor li se vor prezenta condițiile de adopție și voluntariat.

În cadrul evenimentului vor fi amplasate standuri cu pliante și alte materiale informative, iar vizitatorii vor avea ocazia să se informeze de la reprezentanții organizațiilor și instituțiilor participante cu privire la  necesitatea sterilizării și microcipării animalelor de companie”, transmit reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Articole din aceeasi categorie