Volei A1/m – 8. ‘U’ Cluj – CSS 2 Baia Mare 3:0 • Unirea Dej – Arcada Galaţi 0:3. “U” Cluj – CSS 2 CNE Baia Mare 3:0 (16, 15, 22)

Ne era mult, foarte mult de o victorie universitară. Adevărul este că de mult timp echipa studenţească nu a mai reuşit 7 după opt etape disputate, cel puţin nu în ultimii şase, şapte ani.
De data aceasta, Pop/4p, Moisa, Borota/cpt/9p, Voinea/4p, Vîlcelean/17p, Someşan/12p, D. Ghimeş/libero, antrenori Răzvan Parpală şi Romeo Lotei, s-au întrecut pe ei înşişi reuşind o victorie confortabilă. Preţioasă mai ales că a fost obţinută în faţa unui team cu evoluţii, cu rezultate şi cu evoluţii bune în ultimele etape. Evoluţii care nu s-au confirmat deloc în Sala sporturilor ‘Horia Demian’.

“U” Cluj – Arcada Galaţi
luni, 13 noiembrie, 12. 00
Este restanţa etapei a 7 – a, partidă grea pentru studenţi. Studenţi de la care aşteptăm, îndreptăţiţi, o nouă evoluţie bună.

Unirea Dej – Arcada Galaţi 0:3 (-18, -23, -23)
Dejul nu a avut deloc misiune uşoară. A jucat curajos şi un set luat poate ar fi schimbat şi soarta scorului final. Cele două seturi de – 23 dovedesc că se poate juca de la egal la egal cu Arcada, un plus motivaţional pentru “U” Cluj.

A1/f – 5
CSM Lugoj – “U” NTT Cluj 3:0  (12, 20, 21)
Era greu de crezut că studentele vor reuşi un set măcar. Au reuşit, însă, două seturi bune, asta contează acuma. Vor veni şi victoriile până la urmă…
Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie