Volei A1/f – play out

SCMU Craiova – “U” Cluj

Finalul săptămînii în curs – 26 şi 27 martie – aduce şi primele două partide din play – out, acolo unde se întîlnesc SCMU Craiova – “U” Cluj, pe rol fiind cea mai bună din cinci partide.

Următoarele partide, una sau două, în funcţie de scorul general al primelor două zile, au loc la Cluj – Napoca, sîmbătă 2 şi duminică 3 aprilie.

În sezonul regulat, tur – retur, SCMU Craiova s-a impus de două ori şi de două ori cu acelaşi scor, 3:0. Motiv pentru a crede că partidele de la Craiova vor fi abordate de jucătoarele “U” Cluj, cu responsabilitate. Fetele noastre au dovedit de foarte multe ori că îşi pot apropia victoria, omogenitate există, motivaţii colective şi individuale la fel,sperăm ca rezultatele de la Craiova să fie în avantajul “U” Cluj, un 1:1 sau 0:2 (visăm frumos deja) venind în sprijinul rămînerii pe prima scenă valorică feminină.

A1/m

U” Ardaf la 20 de ani de la realizarea eventului, campionat – Cupa României

Se anunţă una dintre cele mai faste reîntălniri cu componenţii Dream – Team – ului “U” Ardaf Cluj, echipă ce timp de trei ani a dominat voleiul masculin românesc.

Anul acesta vor fi aniversaţi cei 20 de ani de la reuşirea unicului event din istoria voleiului masculin universitar clujean, în 22 mai, prilej de reîntîlniri cu Mărginean, Stoian, Piţigoi, Vlaicu, Tvardochlib, Sanislav, Dudaş, Oprea, Grozav, Man, Agoston, Coste, Togan, antrenor Neculae Pop.

Strîngere de fonduri pentru prof. Vasile Adamescu

Componenţii echipei de Aur a “U” Ardaf organizează o strîngere de fonduri pentru achiziţionarea unei tastaturi speciale pentru profesorul Vasile Adamescu. Această tastatură I se va înmîna distinsului profesor clujean, cu prilejul aniversării celor 20 de ani de la reuşirea eventului, 22 mai, în cadrul unei ceremonii speciale.

Cei care doresc să facă un bine în această direcţie a strîngerii de fonduri, o pot face la următoarele conturi deschide la Banca Transilvania, pe numele Adamescu Vasile :

Eur Ro52BTRLEURCRT0091123501

Ron Ro62BTRL01301201911235XX

Usd Ro58BTRL06602201911235XX

Cupa României/m 2015 – 2016

U” Cluj – Ştiinţa Explorări Baia Mare

S-au stabilit şi cele două semifinale ale turneului final în Cupa României/m, turneu programat la Piatra Neamţ în 9 şi 10 aprilie.

Sîmbătă, 9 aprilie, se vor desfăşura semifinalele după următorul program : “U” Cluj – Ştiinţa Explorări Baia Mare, respectiv Arcada Galaţi – VCM Zalău.

Finala este programată duminică, 10 aprilie. Ar fi extraordinar ca una dintre finaliste să fie … “U” Cluj !

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie