Un jucător din Israel vine la U Cluj

Israelianul Idan Golan, în vârstă de 24 de ani, a semnat cu FC Universitatea Cluj.
Jucătorul ce poate evolua atât pe poziția de extremă, cât și în spatele vârfului, spune că a ales să vină la clubul clujean deoarece și-a dorit să joace în afara granițelor țării sale și crede că acest loc este perfect pentru a deveni mai bun ca jucător și pentru a avansa în carieră.

Crescut de Hapoel Haifa, Idan a făcut pasul la echipa mare în sezonul 2016-2017 și a reușit să câștige, alături de Gabi Tamaş, Cupa Israelului la finalul stagiunii 2017-2018. Pentru formația din Haifa, noul jucător al Universității a bifat 31 de jocuri, reușind un gol și patru pase decisive.
A trecut în tabăra celor de la Hapoel Ramat Gan în vara anului 2018, unde a jucat în 22 de meciuri, iar la începutul sezonului trecut a fost transferat de cei de la Hapoel Nof HaGalil, echipă pentru care în cele 32 de partide jucate a reușit să înscrie de patru ori.
Idan este încântat de această nouă provocare a carierei sale ”Știu că ”U” este un club cu o istorie uriașă de peste 100 de ani. Am aflat câte ceva și despre suporterii acestei echipe, care însă din păcate nu vor putea veni la stadion din cauza pandemiei. Voi da totul pentru a ajuta echipa să promoveze în Liga 1. Acesta este obiectivul meu pentru noul sezon” a declarat Idan Golan pentru site-ul Universității Cluj.

Articole din aceeasi categorie