Trei tineri au fost arestaţi după ce au agresat un şofer în plin centrul Clujului

Trei tineri au fost arestaţi pentru 29 de zile, după ce l-au bătut cu bestialitate pe un clujean în plin centrul municipiului Cluj-Napoca.

Din cercetările făcute, reiese că scandalul a pornit după mai multe dispute în trafic. Horaţiu Buduşan a fost agresat de trei tineri pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în faţa Institutului Teologic Protestant. Atacatorii l-au lovit pe acesta pînă cînd acesta şi-a pierdut cunoştinţa, după care au luat-o la fugă.

Agresorii au putut fi identificaţi cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele video din zona Prefecturii Cluj.

“Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Cluj-Napoca au depistat pe T. Ionuţ, de 28 ani, F. Alin, de 28 ani şi P. Sergiu, de 23 ani, toţi din Cluj, ca fiind principalii suspecţi de săvîrşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cînd, în urma unor neînţelegeri în trafic au exercitat acte de violenţă asupra lui Buduşan Horaţiu. Cei trei tineri sînt cercetaţi penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi linistii publice, fiind reţinuti pentru 24 de ore”, a precizat IPJ Cluj.

 Agresorii sînt Tripon Ionuţ Vasile, Ferenţi Alin şi Pintea Sergiu Dan.

C.P.

Articole din aceeasi categorie