Thalía îşi dezvăluie latura pasională în noul său album, “Amore mío”

Cîntăreaţa de origine mexicană Thalía, care a şi-a prezentat la Ciudad de Mexico noul album, intitulat “Amore mío”, a declarat că se simte “mai liberă, fără tabuuri, senină şi plină de pasiune”, informează EFE.

Într-o declaraţie de presă, diva latină de 43 de ani a mărturisit că acestea sînt sentimentele care au stat la baza celor 14 titluri ale noului album. Fosta actriţă de telenovele a abordat diferite teme, printre care importanţa reţelelor de socializare pentru a se putea exprima liber şi a trezi sentimente “pozitive” în rîndul fanilor. Thalía, care are peste 14 milioane de followeri pe Facebook şi peste 6 milioane pe Twitter, a declarat că este esenţial să fie transmise “colectiv” astfel de mesaje. “Planeta trece printr-o schimbare politică şi socială, totul a ieşit de sub control”, a spus ea, subliniind că în acest caz trebuie pusă în evidenţă “latura pozitivă a vieţii”.

La realizarea albumului “Amore mío”, Thalía a beneficiat de colaborarea altor artişti ca rapperul Fat Joe şi cîntăreaţa Becky G.

Solista, care va lansa în 2015 o colecţie de haine şi accesorii pentru o reţea de magazine americane, s-a aflat, la începutul acestei luni, în Mexic pentru a-şi promova noul album şi a înregistra programul special Galas de Telenovela, care va fi transmis de Televisa.

Articole din aceeasi categorie