Târgul de Crăciun se deschide în noiembrie

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca își va deschide porțile pe 23 noiembrie, iar tema este „Unește oamenii, reunește familionul”.

Printre noutățile târgului de anul acesta se numără căsuțe noi cu cadouri și bunătăți, un program antrenant presărat cu activități multiculturale, o săptămână dedicată vizionării filmelor, un radio al Târgului de Crăciun, o săptămână culinară cu activități specifice și multe alte surprize, care vor fi dezvăluite pe parcurs.

„Începând cu anul acesta, pentru fiecare săptămână din cele cinci în care Târgul de Crăciun va fi deschis, am stabilit câte o tematică dedicată. Astfel, în prima săptămână, ne vor încânta diverse activități muzicale, în cea de-a doua, îl vom aștepta, alături de copilași, pe Moș Nicolae, în cea de-a treia, vom vorbi despre zona culinară, în cea de-a patra, vom pregăti cadouri pentru cei dragi, iar în ultima săptămână, ne vom juca și ne vom uita împreună la filme”, au anunțat organizatorii.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun

Pentru deschiderea oficială, planificată în perioada 23-25 noiembrie 2018, se pregătesc mai multe evenimente: tradiționala pornire a iluminatului de Crăciun din Piața Unirii; concerte ale îndrăgitelor trupe românești Phoenix, Compact B și Cobzality; un concert inedit al orchestrei Istanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Orkestrası; „Jocurile muzicale de iarnă” – un spectacol feeric cu piese celebre. Acest spectacol este realizat în colaborare cu  școlile muzicale The Beat, Rock Academy, Voltaj Academy și Armonia Music; spectacolul „100 de ani de muzică în 100 de minute”, care ne propune o incursiune în muzica românească, realizată împreună cu Rada Stan, Armonia Music și Scena Urbană; tramvaiul lui Moș Crăciun; animație stradală cu personaje îndrăgite precum Minnie și Mickey, Hello Kitty, Albă ca Zăpada, Eroi în pijamale, Cenușăreasa, Anna și Elsa, Crăiasa Zapezii, Goofy și Pluto, Winnie și Țestoasa, Peter Pan, Crăiasa florilor, Rapunzel, Scooby Doo, Harry Potter, Anna, Elsa, Kristoff și multe altele; Workshop-uri pentru părinți oferite de organizația “Oameni mici și mari” la Căsuța lui Moș Crăciun.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Târgul de Crăciun se deschide în noiembrie

  1. Aiurel

    Text publicat „dublu de două ori” (în „Magazin”, și în – foarte săraca, de-un timp – rubrică „Cultura”). Să ne intre bine în cap. Repetiția e mama învățăturii.