“Spin The Wheel”

Cântăreţul american Justin Timberlake a devenit coautor al “Spin The Wheel”, o emisiune-concurs de cultură generală, ce va fi produsă şi difuzată de postul de televiziune Fox, informează BBC.
Postul Fox a comandat deja un sezon pentru acest concurs televizat, în cadrul căruia participanţii vor concura pentru un premiu de 20 de milioane de dolari, plasând în mod strategic mai multe pene într-o roată care se învârte pe un ax fix şi care are un diametru de 12 metri.
Actorul Dax Shepard va fi prezentatorul show-ului, creat de starul pop Justin Timberlake şi producătorul TV Andrew Glassman.
Potrivit postului Fox, noul concurs televizat “are capacitatea de a schimba vieţile oamenilor”.
Licitaţia pentru achiziţionarea acestui format TV, câştigată în cele din urmă de Fox, a durat un an.
Concurenţii vor trebui să ofere răspunsuri corecte la o serie de întrebări inspirate din cultura pop, pentru a strânge în acest fel anumite sume de bani în fiecare etapă a jocului şi pentru a dobândi astfel cât mai multe şanse de a câştiga marele jackpot.
Răspunsurile incorecte aduc penalizări care pot să reducă instantaneu şi chiar să anuleze complet câştigurile realizate de participanţi în etapele precedente.

Articole din aceeasi categorie