Seri de evanghelizare la Aluniş

În cadrul serilor de evanghelizare ce au avut loc în perioada 22-25 martie la  Biserica Creştină Baptistă „Emmanuel” din Aluniş, la sfârşitul săptămânii trecute a fost invitat să predice Evanghelia pastorul clujean Tămaş Vasile, preşedintele Comunităţii Bisericilor Baptiste Cluj, ce cuprinde nu mai puţin de 4 judeţe transilvane.

Domnia sa s-a aflat pentru prima dată în comuna de pe Valea Alunişului, unde a fost primit cu multă căldură de gazde, frumoasa biserică baptistă din localitate fiind plină de creştini, veniţi şi din comuna vecină Iclod, dar şi di municipiul Gherla. Oaspetele clujean a vorbit asistenţiei despre rolul Dumnezeului în viaţa noastră de  toate zilele, dar şi de binefacerile spirituale pe care ni le face, scoţînd în evidenţă avantajele slujirii Cuvântului Domnului. Partea muzicală a serii a fost asigurată de corul mixt al Bisericii Baptiste din localitatea Răscruci, dar din program nu a lipsit nici poezia creştină.

O altă seară de evanghelizare a avut loc în biserica baptistă din satul Vale, localitate componentă a comunei Aluniş, unde au cântat un grup de tineri din satul Cetan, de lângă municipiul Dej. Amfitrionul acestei manifestări religioase a fost pastorul Bisericii Creştine Baptiste Aluniş, Cornel Fedor, preşedinte al Fundaţiei „Emmanuel Ministry Romania”, cunoscută şi prin acţiunile caritative întreprinse an de an în diferite sate de pe Valea Someşului Mic şi de pe Câmpie.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie