Sare în apărarea bărbaţilor

Pamela Anderson nu doreşte ca bărbaţii “să aibă reţineri în a face primul pas” în contextul scandalului sexual de la Hollywood, relatează Press Association.

Fosta vedetă a serialului Baywatch, în vârstă de 50 de ani, a fost criticată după ce a declarat că femeile care acceptă să intre singure într-o cameră de hotel cu unele persoane importante de la Hollywood “ştiu în ce se bagă”.

“Evident, sunt alături de femeile cărora li s-au făcut avansuri sexuale nepotrivite şi îmi pare rău pentru ele, însă îmi pare rău şi pentru bărbaţi”, a declarat Pamela Anderson într-un interviu acordat emisiunii Life Stories, moderată de Piers Morgan.

“Am doi băieţi tineri şi întotdeauna mi-am făcut griji că o femeie i-ar putea acuza în mod fals de ceva şi să le distrugă astfel vieţile”, a adăugat vedeta.

“Prefer bărbaţii pasionali şi agresivi, care fac prima mişcare şi nu e de dorit ca ei să aibă reţineri în a face primul pas; însă, evident, există şi persoane care merg prea departe”, a mai declarat Pamela Anderson.

Articole din aceeasi categorie