Reținut pentru că a sustras 10.000 de euro dintr-o maşină de transport

Un ieşean în vârstă de 42 de ani a fost prins de poliţiştii clujeni la Sibiu, după ce ar fi sustras 10.000 de euro dintr-un autoturism de transport persoane.

„Poliţiştii din cadrul Poliţie municipiului Dej au reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Iaşi. Acesta este bănuit că, la data de 7 septembrie a.c., aflându-se într-un autoturism care efectua servicii în regim de transport persoane, ar fi sustras din interior suma de 10.000 de euro”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de IPJ Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti.

„În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţie municipiului Dej şi cei ai Brigăzii de Operaţiuni Speciale Cluj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Sibiu l-au identificat şi depistat pe cel în cauză în municipiul Sibiu. Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, se mai arată în comunicat.

Faţă de bărbatul de 42 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei, acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Articole din aceeasi categorie