REŢETELE CAROLINEI

Supă de roşii cu nuci
Ingrediente: o cană de roşii proaspete, 3 linguri de ceapă tocată mărunt, două linguri de nuci măcinate, două linguri smîntînă
Toate ingredientele le vom prelucra cu mixerul şi se va servi imediat.

Mîncare de primăvară
Ingrediente: 5-6 morcovi noi, ulei, miere de salcîm, cartofi noi, apă, sare.
Vom fierbe morcovii curăţaţi şi tăiaţi rondele într-o cratiţă cu apă, şi ulei, pînă ce se înmoaie. La urmă adăugăm 1-2 linguri de miere de salcîm. Se serveşte cu cartofi noi.

Prăjitura de cireşe fără coacere
Ingrediente: 3 pahare de biscuiţi răzuiţi, jumătate de pahar unt încălzit, două pahare frişcă, două pachete zahăr vanilat 3 linguri zahăr pudră, două pahare rahat colorat tăiat bucăţi,  1/2  kg cireşe fără sîmburi.
Biscuiţii se omogenizează cu untul cald şi se pun în tavă. Frişca se împarte în două, într-o jumătate se pune zahăr şi rahat tocat mărunt şi se întinde compoziţia în tavă. Deasupra aşezăm cireşele fără sîmburi şi acoperim totul cu frişcă. Presărăm cealaltă jumătate de biscuiţi, decorăm cu cireşe şi frişcă şi punem la frigide pentru 12 ore.

S-aveţi poftă!
Chira Carolina

Articole din aceeasi categorie