PRO România îi acuză pe liberali de minciună

Liderul PRO România Cluj, Remus Lăpușan atrage atenția că mai mulți lideri și candidați ai PNL se angajează în declarații lipsite de onestitate și în acțiuni lipsite de fairplay, motivate politic, în cadrul acestei campanii electorale.

”Liberalii nu încetează să ne surprindă cu lipsa de onestitate de care dau dovadă în această campanie electorală.

Domnul Claudiu Bleonț se pozează cu Alin Tișe și se laudă cu repararea drumului Beliș-Huedin, pentru care se alocau oricum bani prin procedură de urgență, fiind un drum rupt de o viitură. Deci pur și simplu nu putem vorbi de meritul cuiva, cu atât mai puțin de al celor doi liberali puși pe șotii.

Pe de altă parte, deunăzi, Daniel Buda și Marinela Marc au fost prezenți în Râșca, pentru susținerea candidatului liberal de acolo. Cu alte cuvinte, Inspectorul Școlar General din Cluj este în campanie electorală cu 6 zile înainte de începerea anului școlar. Iar asta conform chiar declarației dlui Buda de pe Facebook. O persoană care ocupă o funcție de o asemenea responsabilitate, care ar trebui să fie preocupată de începerea anului școlar în cele mai bune condiții posibile, având în vedere pandemia cu care ne confruntăm, se pare că are cu totul și cu totul alte priorități, de natură electorală. Totuși, nu suntem în no man’s land.

Este pur și simplu inadmisibil, și dacă nu se sesisează nicio autoritate, am încredere că  electoratul va cântări cum se cuvine astfel de acțiuni și răspunsul se va vedea la votul din 27 septembrie”, transmite Remus Lăpușan.

Articole din aceeasi categorie