Prelegeri biblice la Biserica Adventistă Gherla

La Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din municipiul Gherla s-a încheiat seria prelegerilor biblice cu titlul generic „Dragostea scrisă cu sânge”, susţinute de pastorul Ruszulyi Richard, din Spania.

Timp de opt seri, pe lângă temele dezbătute în lăcaşul de cult de pe strada George Bariţiu nr. 2 au avut loc şi programe muzicale susţinute atât de grupurile  vocale ale bisericii, cât şi de invitaţi. În prima seară a evoluat corul tinerilor bisericii adventiste din Gherla, condus de Petrovics Tünde,  acompaniat la pian de prof. Kovács Hajnal şi Csorba Erika. A doua seară a încântat numeroasa asistenţă corul mixt al bisericii adventiste din Sic, format din 30 de membri. Seara a treia a fost marcată de prezenţa unui cvartet de suflători,  condus de Sallai Andrei, iar la următoarele prelegeri biblice partea muzicală a constat în recitalurile solistelor Petrovics Tünde din Gherla şi Orbán Nóra din Cluj-Napoca. În ultima seară, adică sâmbătă, 11 ianuarie, a evoluat din nou corul tinerilor, urmat de un recital de înaltă măiestrie la corn, susţinut de Ababei Eusebiu, de la Filarmonica „Dinu Lipatti”, din Satu Mare, acompaniat la pian de Csorba Erika.

S-a încheiat seria obişnuitelor evanghelizări de la începutul anului şi la Biserica Adventistă din comuna Unguraş, unde pastor este gherleanul dr. Kovács Árpád şi unde în fiecare seară, pe lângă prelegerile biblice, în program au figurat şi sfaturi medicale.

În perioada 12-18 ianuarie 2020, astfel de prelegeri biblice sunt prezentate în cadrul Bisericii Adventiste din Sic, unde în seara zilei de vineri, 17 ianuarie, va cânta şi corul bisericii adventiste din Unguraş, dirijat de prof. Kovács Hajnal, din Gherla.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie