Polițiștii fac ordine în municipiile Gherla și Dej

Zilele trecute polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală, în colaborare cu polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Gherla, jandarmi și funcționari publici ai Primăriei municipiului Dej au organizat razii pe teritoriul  orașului Dej și în localitățile din vecinătate, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, a faptelor de natură penală și contravențională, precum și a reducerii riscului rutier. În total au fost aplicate peste 100 de contravenții.

Tot zilele trecute, 44 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, criminalistică, cu sprijinul jandarmilor și funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Dej au desfășurat o acțiune de menținere a unui climat optim de ordine publică. Pe timpul desfășurării activităților, respectiv în intervalul 06:00-13:00, au fost legitimate nu mai puțin de 230 de persoane și au fost controlate 172 de autovehicule. La fel, în aceeași perioadă au fost efectuate verificări privind respectarea prevederilor legale în ce privește activitățile de producție, comerț sau prestări de servicii și paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

Au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind reținute 7 permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare. Astfel de controale vor fi efectuate de polițiștii gherleni și dejeni și în zilele următoare.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie