Peste 100 de absenți, la Cluj, la cea de-a treia probă scrisă a Bacalaureatului

Miercuri, 26 august, 112 candidați clujeni au lipsit de la cea de-a treia probă a examenului național de Bacalaureat (sesiunea august – septembrie), proba la alegere a profilului și specializării – E.d). Pentru această probă au fost înscriși 631 candidați, fiind prezenți 519.

La proba de miercuri nu s-au înregistrat incidente.

Cu o zi înainte, marți, 25 august, la cea de-a doua probă scrisă a examenului național de Bacalaureat, proba E).c), pentru disciplinele matematică și istorie, în județul Cluj au fost prezenți 464 de candidați, din totalul celor 573 înscriși. Au absentat 107 candidați, iar doi candidați au fost eliminați pentru fraudă/ tentativă de fraudă.

Ultima probă scrisă a examenului – proba la Limba și literatura maternă, proba E.b, va avea loc joi, 27 august. Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise este anunțată pentru 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

M. T.

Articole din aceeasi categorie