Perioada înscrierilor pentru Liturghia de la Catedrala „Sf. Iosif” prezidată de Papa Francisc – prelungită până în 15 mai

Perioada înscrierilor pentru Liturghia de la Catedrala „Sf. Iosif” din 31 mai, prezidată de Papa Francisc, a fost prelungită până în 15 mai, spaţiul destinat celor care vor să asiste la eveniment întinzându-se până la Piaţa Revoluţiei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti, Francisc Doboş, informează AGERPRES.

În această zonă, în care încap aproximativ 40.000 de persoane, vor exista până la 7.000 de scaune. Evenimentul din catedrală va fi prezentat pe ecrane dispuse în zona de desfăşurare. La finalul Liturghiei, Papa Francisc va urca în papamobil şi va circula prin mulţime, pe traseul Catedrala „Sf. Iosif” – Piaţa Revoluţiei.

Site-ul pe care cei interesaţi se pot înscrie este https://inscrieri.papalabucuresti.ro/.  De altfel, vizita Papei în România are o platformă online dedicată, anume www.papalabucuresti.ro/ .

Evenimentul de la Catedrala „Sf. Iosif” are titulatura „Fii alături de Papa Francisc la Bucureşti! Catedrala Sfântul Iosif. Piaţa Revoluţiei”. În zona delimitată vor exista două scene – una în faţa Catedralei „Sf. Iosif”, iar alta în piaţa din faţa Ateneului Român. Programul evenimentului va fi proiectat pe ecrane. Totodată, în mulţime vor exista confesionale mobile, iar cei care se spovedesc pot fi împărtăşiţi.

Liturghia la Catedrala „Sf. Iosif”, prezidată de Papa Francisc, va începe la ora 18:10.

Articole din aceeasi categorie